Veckans Julklappstips 3

Nu är det dags för tredje rundan av veckans julklappstips. Denna vecka har jag haft lite svårigheter att hitta bra klappar men kom till slut fram till tre stycken som jag tycker om och tror att andra också skulle uppskatta. Får hoppas att jag hittar lite mer inspiration till nästa vecka, måste ju hitta tre nya julklappar under varje vecka fram till jul :)
 
Veckans julklappstips 3
 

Prenumeration Glossybox - 699 kr - 1299 kr, glossybox.se
För flrickvännen, tjejkompsien, mamma eller syrran
Välj mellan 6 eller 12 månaders prenumeration av glossybox, en box fylld med sminkprodukter och kommer hem till brevlådan en gång om månaden. Ett jättebra tips för dem som gillar att testa nya skönhetsprodukter eller bara uppskattar att få en liten present varje månad.
Ticket to ride USA - 339 kr, Spelexperten.com
För alla som uppskattar sällskapsspel eller en hemmkväll med familjen!
De flesta har nog ett sällskapsspel hemma, men inget så bra som ticket to ride. Älskar det här spelet, lagom enkla regler och lagom mycket strategi. Tycker även att det är svårt att bli arg på varandra under spelet gång vilket är positivt. Dessutom är det svårt att tröttna med tanke på hur spelet är uppbyggt.
Ryggsäck - 129 kr, H&M
För ett barn mellan 2-4 år
En liten och söt ryggsäck som passar alla barn i rätt ålder. Ryggsäcken är inte stor vilket gör att den passar små barn som ska börja lära sig att göra lite mer "vuxna" saker :)

Julklappar | Julklappar, Julklappstips, veckans julklappstips | |
Upp