Veckans Julklappstips 4

Dags att presentera tre nya julklappstips! Denna vecka har jag letat riktigt ordentligt och hittat tre varor som jag tror de flesta kommer att gilla och är även vänliga för plånboken. Det blir svårare och svårare för varje vecka att hitta nya klappar, men tänker man lite utanför de klassiska "parfym, presentkort, strumpor"- boxen hittar man en hel del godbitar ändå :)
Veckans Julklappstips 

Bokstöd jordglob 2pack - 330 kr, cdon.se
För alla som har en bokhylla eller gillar snygga dekorationer!
Fina bokstöd med en jordglob i antik stil. Dessa är unika och gör bokhyllan speciell. Man kan självklart använda dessa endast för dekoration eller för att hålla upp andra saker som gossedjur eller annat som lätt faller åt sidan.
KitchPro yoghurt cup - 79 kr, Coolstuff.se
För alla som gillar att ha med sig yoghurt!
Skulle säga att den passar alla, men om du är osäker om personen i fråga gillar yoghurt så skulle jag mer satsa på att ge denna till en aktiv träningsintresserad tjej eller kille eller någon som gillar ha många mellanmål under dagen. Har en sådan själv och tycker den är praktisk och riktigt användbar. Alltså en klapp man får ut mycket av för en inte så dyr peng.
Mjukis Warmies - 249 kr, Bigbaby.se
Anpassade för barn men passar alla som behöver en vetekudde!
Denna sötnos värms i mikron för att sedan hålla värmen i 90 minuter. Jättesöt, jättefin och finns i andra djurmotiv förutom säl. Luktar dessutom lite lavendel. Passar alla, men den är inte superstor eftersom den är specialanpassad för barn. Har en liten säl hemma och är riktigt nöjd med denna :)

 

 
 
Julklappar | Julklappstips, veckans julklappstips | |
Upp